Hodnocení firmy Jiří a Kateřina Kratochvílovi – Pěstování a prodej ovoce a zeleniny

*
*
*
*
*
10 hodnocení
lucie k
6.8.2018
*
*
*
*
*

Příjemní lidé, čerstvá a chutná zelenina

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
24.7.2018
*
*
*
*
*

Velmi spokojen

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
5.7.2018
*
*
*
*
*

Výborná čerstvá zelenina přímo z pole. Příznivé ceny.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
z.alturban
15.3.2017
*
*
*
*
*

Je to dobrý návod jak podnikat.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne0
petrabandhauer
23.8.2016
*
*
*
*
*

Projížděli jsme Kupařovicemi při návratu z dovolené a rodinnou farmu objevili náhodou, ale o to s větším nadšením jsme nakoupili úžasné papriky kapie i pálivé, krásný česnek, vodní meloun jsme také vzali. Vše výborné, skvělí lidé, ať se jim daří! Určitě se vrátíme, ač to máme cca 180 km. Petra Band., Horní Borek

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
mar-ty01
10.7.2016
*
*
*
*
*

Skvělá, čerstvá prostě jedinečná zelenina a ovoce, za výborné peníze, a také mám jistotu, že jsou výpěstky z ČR, velmi ráda nakupuji u farmářů a vy jste mě nikdy nezklamali, Kratochvílovi doporučuji na 100%

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano2 ne0
jriedel
4.7.2016
*
*
*
*
*

Cestou do Aqualandu se tam vždycky stavíme. Ceny bezkonkurenční, kvalita super. Ovoce a zelenina čerstvá, nepoškozená. Až mám někdy pocit, že zaměstnanci obchodních řetězců mají za úkol ovoce a zeleninu nejdříve pošlapat a potlouct, než je dají na pult. :-) PS: Jestli nějaký hošík s cizím přízvukem bude v Brně na Zelňáku prodávat "zeleninu z Kupařovic", tak to s největší pravděpodobností bude zelenina z Kauflandu. Ale moc do nich nevrtejte. Riskujete zdraví. :-) J.Novák

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
Liška
9.6.2016
*
*
*
*
*

Již nikde jinde nenakupuji - jsem zde maximálně spokojená! Výborné a čerstvé suroviny, skvělý přístup, ochota, vždy se mi věnují a vycházejí mi vstříc a navíc mohu podpořit našeho zemědělce. Jen tak dál! Přeji vám, ať se vám daří a ať máte co nejvíce spokojených zákazníků. Liška

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano4 ne0
pavel.gladis
24.3.2016
*
*
*
*
*

Firma nabízí velmi kvalitní ekologicky čisté produkty, seriózní jednání, vstřícný a ochotný přístup k zákazníkům. Všem vřele doporučuji. dr.Gladiš

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Joržína
15.3.2016
*
*
*
*
*

Nejchutnější čerstvá zelenina pěstovaná s láskou, příznivé ceny, vstřícný a obětavý přístup k zákazníkům i práci na poli. A ty brambory a cibule od podzimu, výborné ještě dnes. Joržína.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano6 ne0
Přidat hodnocení
  • Kupařovice 51
  • 664 64 Kupařovice
  • Objednávky a dotazy vyřizujeme telefonicky.
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 8:0012:00 13:0017:00
  • Út 8:0012:00 13:0017:00
  • St 8:0012:00 13:0017:00
  • Čt 8:0012:00 13:0017:00
  • 8:0012:00 13:0017:00
  • So 8:0012:00
  • Máme právě otevřeno

  • Svátky 5. a 6.7. otevřeno do 13.00!